Betaalmethodes

Je kan bij ons kiezen tussen de volgende opties om je bestelling bij ons af te rekenen:

-Ideal via klarna

-achteraf betalen via klarna

iDeal - Klarna

Veilig online betalen via je eigen bank binnen Nederland. Met iDeal zorg je ervoor dat de betaling direct op onze rekening wordt overgemaakt. Wij kunnen dan meteen je bestelling in behandeling nemen en versturen.

achteraf betalen - Klarna

Pets Fashion label biedt u de mogelijkheid om met Klarna te betalen. Klarna voert voor Pets Fashionlabel het volledig achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Klarna per e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. 

U kunt bij Pets Fashion label via Klarna betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website. 

Let op! Ook met de betaalmethode Klarna hoort u twee e-mails van ons te ontvangen.

In de eerste e-mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en in de tweede mail een bevestiging dat uw betaling is goedgekeurd door Klarna. Heeft u deze tweede mail niet ontvangen? Dan is uw bestelling waarschijnlijk niet goed doorgekomen en wordt deze daarom ook niet in behandeling genomen.

Verzenden en Vervoersschade
De verzendkosten bedragen € 5,75 voor verzending in Nederland. Wij versturen uw bestelling via myparcel met normale brievenpost. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarden van myparcel. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

Levering
Uw bestelling wordt op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van betaling verstuurd. Levering van de producten vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken, maar nog niet op de website als uitverkocht vermeld staan. 

Retour of Ruilen

Als een item niet aan je verwachtingen voldoet mag het altijd geretourneerd worden, mits onbeschadigd en met zorg weer verpakt.  Hiervoor heeft u 14 dagen de tijd. Met uitzondering van broekjes(ivm hygiene) en/of SALE artikelen (vanaf 20% of meer), deze kunnen niet retour tenzij vooraf afgesproken. 

Stuur binnen 14 dagen een e-mail naar info@petsfashionlabel.nl met daarin de volgende gegevens:

*Naam

*Ordernummer

*Product

*Eventueel reden van retour 

Zodra wij je mail hebben ontvangen sturen wij een bevestiging.

Belangrijk! Het product dient ongebruikt, ongewassen, voorzien van alle labels en verpakkingen geretourneerd te worden. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.

Producten die niet binnen 14 dagen zijn geretourneerd of niet aan bovenstaande voldoen zullen niet door pets fashion label in behandeling worden genomen.

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

© 2017 - 2021 Pets Fashion Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel